8 Eylül 2014 Pazartesi

Konya Güvenlik Kamerası

Çağlayan Elektrik ve Elektronik Güvenlik Sistemleri, uzun yıllar boyunca konya güvenlik kamerası sektörünün içerisinde yer almakta, iş yerlerinizin ve yaşam alanlarınızın korunmasına yardımcı olmaktadır. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve deneyimiyle herzaman müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma tarzı benimseyen firmamız, en iyi markaların güvenlik sistemlerinin satışını gerçekleştirmektedir.

Sadece Konya'da değil, birçok ilde çeşitli projeleri başarıyla gerçekleştiren Çağlayan Güvenlik firma olarak, konya güvenlik kamerası adı altında hakettiği saygınlığı kazanmıştır. Deneyimli personeli ile işini en iyi şekilde yapan firmamız, satış ve montaj hizmetlerinin yanısıra, satış sonrasında da vermiş olduğu  destek sayesinde birçok müşterimizin güvenini kazanmayı başarmıştır.

Ürün portföyünde birçok bilindik markalara yer vermekle birlite, kullanılan ürünlerin son teknoloji ile donatılmış olmasına özen göstermekteyiz. Sizde iş yerlerinizi ve yaşam alanlarınızı güvence altına almak ve konya güvenlik kamerası kampanyalarımız hakkında bilgi almak istiyorsanız iletişim adresimizden bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder